Profiel

Uw locatie: Home » Profiel

Advocatenkantoor Blokziel bestaat sedert 1994 en is voornamelijk civielrechtelijk georiënteerd. Het kantoor wordt gedreven door Mr Monique G. Blokziel. Zij kenmerkt zich door kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en een no-nonsense mentaliteit. De sfeer is open en direct, de communicatielijnen zijn kort, de inzet is optimaal en het werkterrein is zeer breed, zodat met een helikopterview complexe zaken tot de essentie worden teruggebracht. Dat vereist allround kennis, waardoor maatwerk wordt afgeleverd. Het kantoor werkt vooral voor het MKB en vervult de rol van “huisadvocaat”. De focus ligt dan ook op de ondernemer, werkgever en verhuurder, maar ook de particulier kan binnenlopen. Het werkterrein strekt zich uit over geheel Nederland, maar ook grensoverschrijdende zaken worden niet geweerd. Cliënten van het kantoor kunnen optimaal profiteren van het uitgebreide netwerk.

Rechtshulp is maatwerk en betekent niet alleen, dat de advocaat een toga moet aantrekken om de rechtszaal te betreden. Het doel van Advocatenkantoor Blokziel is juist te voorkomen, dat U daar terecht komt, tenzij het niet anders kan. De kracht van het kantoor ligt in een snelle analyse van het probleem en het adequaat reageren daarop, zodat geschillen in de beginfase kunnen worden opgelost. Juist omdat vaak de positie van “huisadvocaat” wordt ingenomen heeft de advocaat aan een half woord genoeg: zij kent immers U en/of Uw bedrijf van binnen en van buiten. Zij beschouwt haar taak ook als signalerend en zal trachten door het nemen van preventieve maatregelen en advisering geschillen te vermijden. Cliënten van het advocatenkantoor kunnen rekenen op regelmatige nieuwsbrieven met actualiteiten, welke gepaard kunnen gaan met adviezen tot aanpassingen binnen Uw bedrijf.

Voor een optimale dienstverlening werkt het kantoor samen met het notariaat, accountancy, banken, leasemaatschappijen, onderzoeksbureaus, artsen, fiscalisten, buitenlandse advocatuur, Arbodienst, hypotheekadviseurs en verzekeringsmaatschappijen.

Show Comments